Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

NEON a l’esdeveniment Sustainable Places!

El 6 de setembre, el dia va lluir de manera diferent a la majestuosa ciutat costanera de Niça. Aquell dia, va establir les bases per als propers passos petits però importants en la innovació futura en sostenibilitat, descarbonització i consciència ambiental. Era la desena edició de les jornades Llocs Sostenibles. Entre els assistents i ponents hi va haver diferents sentiments, nervis, il·lusió, compromís. Però dins d’aquesta amalgama d’emocions, el projecte NEON va aportar el seu granet de sorra al marc de la transició energètica. NEON va participar en el taller “Integració de serveis i contractació intel·ligent”.


Aquest taller va analitzar i abordar els límits estàndard en el marc de la integració de serveis en els sistemes que conformen l’ecosistema energètic, ampliant els horitzons d’aplicació i conceptualització així com fusionant els esquemes de contractació d’aquests serveis, donant lloc a models més sostenibles i innovadors conjuntament. amb els projectes HYSGRID+, MUSE GRIDS, E-CREW, SMARTSPIN i SENSEI.

Tot això ha estat possible gràcies al treball conjunt de diversos projectes marc europeus que representen i aborden diferents sistemes com la xarxa elèctrica, comunitats energètiques ciutadanes, xarxes comunitàries i sistemes integrats de consum com els grans centres comercials.

Eneko Olabarrieta, (R2M partner)En el taller NEON, juntament amb projectes germans, s’han analitzat i contrastat la integració de serveis en aquest tipus d’esquemes energètics així com casos concrets de conceptualització del concepte de sistemes com en el cas de les comunitats energètiques, tot això englobat dins dels més innovadors i esquemes de contractació sostenibles que existeixen actualment al mercat.

CONTACTE

press@comet.technology