Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! ENVIPARK

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Mauro Cornaglia d’ENVIPARK

El paper d’ENVIPARK al projecte Hypergryd EU és líder a la tasca 5.4.

Però que ens ho expliqui Mauro Cornaglia!

1.Quin és el paper d’ENVIPARK .al projecte Hypergryd UE?

ENVIPARK en el marc del projecte és un Living Lab per al desenvolupament, demostració i validació d’eines del projecte, centrat en el desenvolupament d’un model energètic dinàmic multiportador aplicat a les xarxes existents (elèctrica, tèrmica, gas) al Parc. La xarxa energètica ENVIPARK es modelarà i s’utilitzarà per simular millores de sistemes, major penetració de fonts d’energia renovables i optimització de la gestió.

2. Com contribueix al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

Contribuir a la creació d’un model digital de la planta i xarxes d’ENVIPARK que pugui simular el comportament del sistema en un futur proper, basat en les previsions de producció i demanda, una major penetració de renovables i sistemes d’emmagatzematge. Els resultats es poden utilitzar per optimitzar la gestió de les xarxes i per avaluar els beneficis de futures millores de l’eficiència de la xarxa (plantes FER, emmagatzematge d’energia, etc.).

3. Algun consell per al públic sobre el treball d’ENVIPARK?

ENVIPARK és, en primer lloc, l’empresa gestora d’un parc científic, que ocupa una superfície de 35.000 m2 al centre de la ciutat. El disseny i la construcció del parc van adoptar pràctiques de construcció sostenibles, com ara estructures d’edificis de fusta, cobertes verdes, una minicentral hidroelèctrica urbana, recollida de pluja per a la seva reutilització, i es va mantenir obert com a lloc per demostrar, replicar i ensenyar la innovació (per exemple, una petita instal·lació fotovoltaica per alimentació eléctrica, una estació de recàrrega de vehicles elèctrics, tecnologies d’hidrogen, etc.). A més, ENVIPARK participa en projectes d’investigació i innovació i consultoria a nivell europeu, nacional i regional sobre energia avançada, construcció verda, química verda i tecnologies netes. Realitza activitats de recerca aplicada i ofereix serveis a empreses i autoritats locals en els camps de l’energia avançada (per exemple, emmagatzematge i ús de diòxid de carboni, generació i ús d’hidrogen), química verda (extracció de biomolècules i biocombustibles de la biomassa, inclosos els residus orgànics), tecnologia neta ( LCA, gestió energètica en el sector industrial i serveis, auditoria ambiental, certificació ambiental de productes i processos, Plans d’Acció d’Energia Sostenible) i Plasma Nano Tech (enginyeria de superfícies).

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology