Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! IMP PAN

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Sebastian Bykuć d’IMP PAN

El paper d’IMP PAN al projecte Hypergryd EU és líder en el WP5.

Però deixeu que Sebastian Bykuć ens ho expliqui!

1.Quin és el paper d’IMP PAN al projecte Hypergryd EU?

IMP PAN és el coordinador del WP5 en la demostració de TRL5 en laboratoris vius i laboratoris virtuals a les comunitats energètiques locals. El seu Centre de Recerca KEZO també és un dels Live-In Labs implicats en les activitats del projecte.

2. Com contribueix al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

Realitzarem accions de demostració i validació de les Tecnologies Habilitants, sistema de control i algorismes desenvolupats en el WP2 dins del sistema energètic integrat. També provarem la seva cooperació amb altres tecnologies (fonts de calefacció/refrigeració i emmagatzematge) en condicions controlades de Living Lab al Centre de Recerca KEZO. Realitzarem i proporcionarem totes les mesures i dades necessàries per validar les tecnologies i eines desenvolupades en el projecte HYPERGRYD.

3. Algun consell per al públic sobre el treball de l‘IMP PAN?

Els laboratoris del Centre de Recerca KEZO es dediquen a les tecnologies renovables i la generació distribuïda, on una de les principals activitats de recerca són les tecnologies d’energia neta i les tecnologies de gestió per a l’optimització de l’energia elèctrica i la producció i emmagatzematge de calor/fred en sistemes d’energia micro intel·ligents. Aquests laboratoris interconnecten totes les tecnologies ecoenergètiques que s’estan desenvolupant i investigant a l’Institut de maquinària de flux de fluids de l’Acadèmia de Ciències de Polònia (IMP PAN), així com les tecnologies ja disponibles al mercat, ajudant a fomentar la demostració i l’explotació i el desplegament nacional generalitzat. de sistemes FER integrats a tot el país.

IMP-PAN i KEZO estan involucrats en una sèrie de projectes relacionats amb la implementació de tecnologies netes a la vida real, juntament amb diversos grups d’interès com: municipis, socis del sector, ONG i ciutadans.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology