Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Taller CEN sobre ‘Pautes de disseny i instal·lació per a un concepte de rehabilitació d’edificis basat en EGS (Sistemes geotèrmics millorats)’

Els socis de GEOFIT van identificar la creació d’un taller CEN com una forma útil de difondre les troballes i resultats del projecte GEOFIT d’acord amb les activitats de difusió realitzades per a facilitar l’acceptació i utilització per part del mercat de les solucions desenvolupades a través de la interacció amb el sistema d’estandardització.

Gràcies a la participació de la UNEIX, el Taller CEN sobre ‘Pautes de disseny i instal·lació d’un concepte de rehabilitació d’edificis basat en EGS (Sistemes Geotèrmics Millorats)’ és una realitat, i la reunió de llançament es durà a terme el 29 de març de 2022, a partir de 9.00 a 12.30.

L’abast del Taller és desenvolupar pautes específiques que ajudin a l’ús viable i rendible de EGS avançat mitjançant la introducció d’un concepte nou sobre la modernització d’edificis basada en energia geotèrmica i EGS, a través de la integració i validació d’un conjunt de tecnologies, eines i mètodes que faciliten la seva fàcil aplicació i desplegament massiu.

Informació de l’Esdeveniment

Data: 29 de març de 2022

Horari: En línia de 9.00 a 12.30 CET

Agenda: Pots trobar el pla del projecte, programa complet i més informació per a inscripcions aquí:

Buffer tank (Sant Cugat pilot)
Boreholes drilling (Sant Cugat pilot)

CONTACTE

press@comet.technology