Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

HYBRIS a la Conferència ELECTRIMACS 2022!

El dimecres 18de maig, a la Conferència Electrimacs 2022, Girolama Airò Farulla, del soci del projecte CNR-ITAE, va presentar ‘Avaluació numèrica de sistemes de refrigeració per a la gestió tèrmica de bateries d’ions de liti’, centrada en la gestió tèrmica de bateries, treball realitzat en el marc del projecte HYBRIS.

La Conferència Electrimacs 2022, celebrada a Nancy, és la14ª Conferència Internacional sobre teoria i aplicació de la modelització, simulació, anàlisi, optimització del disseny, identificació i diagnòstic en enginyeria d’energia elèctrica del Comitè TC-Electrimacs.

Els objectius de la conferència són proporcionar interaccions científiques i professionals per a l’avanç del modelatge i simulació de sistemes d’electrònica de potència, màquines elèctriques i dispositius electromagnètics, gestió d’energia de sistemes elèctrics, sistemes de transport, xarxes micro i intel·ligents, vehicles elèctrics i híbrids, transferència d’energia sense fils, sistemes d’energia renovable, emmagatzematge d’energia, bateries, supercondensadors i sistemes de piles de combustible.

Fonts: Informació de la publicació

CONTACTE

press@comet.technology