Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Comunitats energètiques ciutadanes

Des de NEON busquem millorar i diversificar la formació dels recursos humans tant a nivell residencial com industrial.

D’aquesta manera, el nostre soci R2M Solution, juntament amb TRAZA i la Diputació Provincial de Guipúscoa, van impartir el passat 24 de maig un taller per intentar apropar les comunitats energètiques a la ciutadania, un component clau en la transició cap a les energies netes i renovables.

Tu també pots participar en aquest moviment!

El canvi està en tu!

Eneko Olabarrieta de R2M Solution

Creiem fermament en l’apoderament energètic dels ciutadans en el marc d’un sistema ambientalment i econòmicament sostenible.

Per a això, és necessari crear, analitzar, sintetitzar, qüestionar i evolucionar eines que ens permetin arribar als ciutadans, eines que ens permetin comunicar-nos de manera senzilla i clara però alhora contenir tota la informació necessària de manera transparent i socialment compromesa. Així mateix, hem de trobar els canals més adequats que ens permetin arribar a la comprensió més profunda del comportament humà dins d’un entorn sociocultural determinat.

A NEON treballem per trobar aquestes eines i la manera més adequada d’utilitzar-les dins del marc social perquè una figura tan poderosa com la comunitat energètica pugui florir i establir les bases d’una societat més justa i sostenible En aquest procés, els nostres companys de R2M i TRAZA juntament amb la col·laboració de la Diputació Provincial de Guipúscoa (País Basc, Espanya), estan impartint una sèrie de tallers educatius per apropar les comunitats energètiques a la ciutadania com a component clau en la transició cap a les energies renovables i netes i una societat basada en la solidaritat i el compromís.

CONTACTE

press@comet.technology