Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

7a Assemblea General a Lanzarote

La setmana passada, del 25 al 27, els socis de REACT es van reunir a Lanzarote per assistir a la 7a Assemblea General del projecte.

Membres del Consorci fora del lloc de la reunió.

Durant la primera jornada es van presentar les diferents accions dutes a terme en tots els àmbits: social, tecnològic, tècnic i la seva relació amb les demostracions pilot. També es van tractar les activitats previstes per a la demostració a Carloforte, La Graciosa i Inis Mor. Així mateix, es van tractar altres qüestions importants pel que fa als canvis en les configuracions tecnològiques dels llocs pilot i l’actualització dels riscos de les activitats de desplegament. El tema sobre la recollida de dades dels sistemes tecnològics per al període de base i validació també va ser una part important de les converses.

En el segon dia vam parlar de temes molt importants relacionats estretament amb la implementació dels pilots: en la comprensió de l’experiència de l’usuari residencial, com es comporten els usuaris quan afecten la seva interacció amb el sistema React, les lliçons apreses durant aquest període, les possibilitats d’ampliació de solucions, com estem monitoritzant les dades perquè puguem fer un model per a la transició verda de les illes pilot a les illes seguidores utilitzant exemples de casos reals i finalment, el possible desenvolupament de models de negoci.

Durant l’últim dia de la trobada vam celebrar un acte a La Graciosa on autoritats, tots els membres del consorci i participants del projecte es van reunir per presentar el projecte a les autoritats i al públic en general. Els participants van mostrar-se molt positius amb les seves instal·lacions i amb ganes de continuar amb accions que puguin fer que l’energia de l’illa sigui independent. Tenien un missatge clar a les autoritats que volien avançar ràpidament en la descarbonització i la independència energètica de l’illa i s’haurien d’eliminar les barreres administratives. Va ser una trobada molt interessant i productiva per a tots els presents.

Ara estem a l’espera dels propers mesos i les seves presentacions en la propera reunió quan es mostraran resultats encara més tangibles.

CONTACTE

press@comet.technology