Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Reunió de llançament del clúster “Energia Neta” del Green Deal

El passat dimecres 8 de juny de 2022, HYPERGRYD es va presentar a la reunió de llançament del Clúster d’Energia Neta del Green Deal.

La presentació d’HYPERGRYD va ser realitzada pel nostre coordinador del projecte Francesco Milani d’ARCbcn. En total, 16 projectes centrats en la descarbonització energètica a través del desenvolupament, desplegament i integració de tecnologies innovadores en el sistema energètic actual s’han incorporat al Clúster ‘Energia Neta’.

Tots els representants van coincidir que hi ha una clara necessitat d’ampliar les xarxes de projectes a la UE i no UE, conèixer què estan fent altres projectes i conèixer altres iniciatives per impulsar sinergies, aprendre de les experiències i aplicar bones pràctiques, trobar col·laboradors, maximitzar l’impacte a través d’activitats de difusió conjunta, augmentar la participació ciutadana, trobar solucions a qüestions transversals i proporcionar una plataforma per compartir informació sobre activitats i èxits.

Els projectes dins del Clúster ‘Energia Neta’ són: HYPERGRYD, EU-SCORES, Bio-FlexGen, FORWARD-2030, RESTORE, REFHYNE II, GreenHyScale, GREENH2ATLANTIC, SESA Project, SophiA, ENERGICA, SteamBIO Africa, REFFECT AFRICA, StoRIES, PyroCO2, ECO2Fuel.

Fem córrer la veu i multipliquem l’impacte comunicatiu dels nostres esforços.

Gràcies als organitzadors i a tots els assistents per un bon començament!

Fem realitat el Green Deal!

CONTACTE

press@comet.technology