Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

El REACT pren els carrers d’Arrecife

Durant l’assemblea general de REACT vam decidir apropar-nos a la ciutadania per donar-los a conèixer de primera mà els avantatges que ofereixen les solucions desenvolupades en el projecte. Vàrem estar al centre d’Arrecife mostrant els beneficis que ofereixen les solucions REACT a les instal·lacions on s’han posat en marxa Es va muntar un estand i els membres del projecte estaven disponibles per respondre a qualsevol pregunta que poguessin tenir els vianants. Carimo Osman, Gisela Soley, Pablo Sarrasin i Fausto Sainz van assistir a transeünts que estaven interessats en el projecte. La resta de l’equip també va donar suport a aquestes activitats per sensibilitzar sobre les energies renovables, les comunitats energètiques i la transició energètica.

A REACT creiem fermament en apropar tots els resultats del treball realitzat en el projecte a totes les parts interessades: administracions públiques, ciutadans, comunitat científica, instal·ladors, etc. Això és una cosa que estem tractant també en la iniciativa BRIDGEja que sembla molt important tenir a tots els actors implicats informats i conscients dels nous avenços en tecnologies verdes, especialment els ciutadans que es poden incentivar d’aquesta manera per canviar els seus subministraments energètics a un de més ecològic, promovent la transició energètica i un futur més verd.

El projecte també es va fer encara més públic quan un equip de televisió va venir a entrevistar els membres del consorci sobre el projecte. Lancelot, el canal de televisió insular, va enviar un representant per realitzar una entrevista per a aquesta televisió local, realitzada en castellà. L’entrevista sobre el projecte REACT ara es pot veure al canal digital de Lancelot.

I l’endemà es va gravar una altra entrevista per a la ràdio de la Cadena SER. Aquí teniu l’enllaç link.

Hem d’agrair als nostres amfitrions d’AIELPA, Victor Sánchez i Kurt Engel una organització eficient d’aquest interessant esdeveniment de carrer. També un agraïment especial a Josep Mitats i Alexander Fleitas de Veoliaper una gran tasca com a coordinadors de projectes.

Ara estem esperant els propers passos sobre la participació dels usuaris i la consciència de la comunitat sobre l’energia.

CONTACTE

press@comet.technology