Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

3a Assemblea General de HYBRIS i 1r Taller a Messina

La tercera Assemblea General del consorci HYBRIS va tenir lloc a Messina, a Sicília, entre el 21 i el 23 de juny. Aquesta ubicació va ser escollida per visitar també el lloc de demostració italià i celebrar el 1er taller HYBRIS.

Durant la reunió es van presentar els avenços tècnics pel que fa a les dues tecnologies de bateries que formen part de la solució híbrida d’emmagatzematge d’energia, les bateries de flux de liti-titanat i redox aquós, i la configuració final de la solució de contenidors a realitzar per HESStec. Aquests avenços es refereixen a la gestió tèrmica de les bateries, l’elecció dels materials de canvi de fase per refredar-les, la necessitat d’alineació de les diferents API entre els diferents sistemes de gestió (SCADA i EMS, i ABMS i EMS), les especificacions del contenidor i el modelatge de bateries HESS.

El consorci també va discutir la definició dels casos d’ús i la integració del sistema per a la solució híbrida d’emmagatzematge d’energia. També es van prendre decisions sobre les activitats de demostració que s’havien de fer en el futur.

Estarem atents a l’avanç de la solució contenidoritzada HBYRIS durant els propers mesos!

Durant el primer taller HYBRIS celebrat el 23 de juny, els socis van presentar i discutir les innovacions HYBRIS, incloses les tecnologies de les dues bateries utilitzades per al sistema híbrid, sistemes avançats de gestió de bateries i resultats preliminars sobre l’optimització de l’arquitectura de conversió d’energia del sistema d’emmagatzematge d’energia híbrid. També vam presentar un dels pilots dins del projecte situat a Messina.

Descarrega’t les presentacions del taller següent:

Presentacions del Taller HYBRIS

CONTACTE

press@comet.technology