Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

PROJECTE GEOFIT 9ª ASSEMBLEA GENERAL – SANT CUGAT del 15 al 16 de juny de 2022

El Consorci GEOFIT va celebrar la seva 9a Assemblea General a Sant Cugat durant tres dies assistint a les Jornades European Shallow Geothermal, el 14 de juny com a part de les activitats de comunicació externa del projecte i els altres dos dies per a la presentació i resum del projecte des de la passada Assemblea General. L’Ajuntament de Sant Cugat, va organitzar l’Assemblea General per mostrar una altra fita dins del projecte, aquesta vegada al recinte de demostració de l’Escola Pins del Vallès, que ara està en marxa i funcionant. Vam tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions del recinte de demostració i veure el camp on s’han realitzat els perforadors i intercanviadors de calor d’origen terrestre i la sala tècnica on s’instal·len els diferents equips i sistemes.

Els socis van presentar els seus avenços respecte als diferents paquets de treball i van explicar el treball realitzat durant els últims mesos després de la 8a Assemblea General celebrada a Perugia el desembre de 2021.

Socis del projecte GEOFIT a les Jornades European Shallow Geothermal a Barcelona

Ara els diferents Paquets de Treball i Lliurables es troben en una fase final segons el pla de treball i estaran acabats durant els propers 6 mesos abans de la finalització del projecte a l’octubre de 2022. La trobada es va centrar en el progrés dels llocs de demostració i es va mostrar l’estat de Perugia, Sant Cugat i Aran, ja que ara s’estan monitoritzant per proporcionar dades sobre el rendiment dels sistemes GEOFIT, i l’estat del lloc de demostració de Galway també va ser explicat per la Universitat de Galway pel que fa als propers treballs per fer les perforacions i instal·lar els sistemes de calefacció adequats per a la demanda d’energia de la piscina. Pel que fa al recinte de demostració de Sant Cugat, el sistema de refrigeració passiva s’instal·larà finalment el juliol del 2022.

Visita a l’Escola Pins del Vallès – Sant Cugat, seu de demostració del Projecte GEOFIT

Els esdeveniments paral·lels previstos per difondre el projecte s’han iniciat el 2022, l’assistència a la GeoTHERM Expo & Congress per part de GROENHOLLAND, AIT, i UPONOR ha estat la primera fita de la sèrie d’esdeveniments a assistir, seguit de les Jornades European Shallow Geothermal i es tancarà amb la participació en el Conference on Modern Materials and Technologies (Perugia, juny‘22), la Conferència Europea de Control Estructural (Varsòvia, juliol’22) i el Congrés Geotèrmic Europeu (Berlín, octubre’22).

Els webinars de GEOFIT per a públic extern també estan en la propera agenda amb el suport dels socis del projecte i els propietaris del pilot. Per obtenir més informació sobre l’assistència als diferents esdeveniments, resultats i seminaris web, accediu al lloc web del projecte periòdicament.

Assemblea General a l’Hotel Sant Cugat

Durant la resta del projecte fins a l’octubre de 2022, es completaran les tasques pendents de seguiment, implementació de la plataforma GEOBIM per a alguns dels pilots, el cost del cicle de vida i l’anàlisi d’impacte social.

Gràcies per aquesta fructífera trobada i anem a la recta final!

CONTACTE

press@comet.technology