Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! Grid Singularity

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

La nostra convidada d’aquesta setmana és Ana Trbovich de Grid Singularity

El paper de Grid Singularity en el projecte Hypergryd EU és: implicat especialment en el WP3, també en els WP4 i WP3.

Però que Ana Trbovich ens ho expliqui!

1.Quin és el paper de Grid Singularity a Hypergryd Project EU?

Grid Singularity és una startup de tecnologia energètica de codi obert premiada i cofundadora de la Energy Web Foundation, el consorci global de la indústria energètica per a innovacions basades en blockchain. Grid Singularity està construint eines de programari que permeten als prosumidors i consumidors organitzats en comunitats energètiques, amb el suport d’agregadors locals, simular i implementar el comerç d’energia entre iguals i comunitaris mitjançant la creació de mercats energètics locals actius (LEM).

En el marc del projecte HYPERGRYD, Grid Singularity millorarà encara més el seu Grid Singularity Exchange afegint una representació digital (bessons digitals) dels actius tèrmics: bombes de calor i calefacció urbana, per tal d’avaluar i afirmar el paper d’aquests actius en mercats d’energia local.

2. Com contribueix al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

L’eina de simulació de Grid Singularity proporcionarà suport a la presa de decisions per als consumidors actius i les comunitats energètiques, operadors de xarxes i investigadors, amb l’objectiu d’analitzar i optimitzar l’ús d’actius d’energia renovables i altres, inclosos actius tèrmics selectes, en mercats locals amb comerç entre iguals. El Grid Singularity Exchange també es provarà als licing labs del projecte amb l’objectiu d’un desplegament operatiu posterior del comerç d’energia peer-to-peer on les condicions reguladores siguin favorables.

3. Algun consell per al públic sobre la seva feina?

Descarbonitzar els nostres estils de vida és una tasca enorme, però necessària. Quan Grid Singularity va començar el seu viatge el 2017, el sector energètic era un espai limitat i només pocs podien imaginar un intercanvi d’energia en ple funcionament. Grid Singularity es va proposar desafiar l’statu quo i canviar la manera com la gent veu i comercialitza la seva energia utilitzant tecnologia d’avantguarda i adoptant un disseny atrevit on l’individu no és un consumidor final sinó el centre d’un mercat energètic.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology