Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! EURAC Research

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Mauro Pipiciello d’EURAC Research

El paper d’EURAC Research al projecte Hypergryd EU és líder a la tasca 4.1 i la tasca 5.1.

Però que ens ho expliqui Mauro Pipiciello!

1.Quin és el paper d’EURAC Research en Hypergryd Project EU?

Eurac Research és un dels quatre Living Labs del projecte on es provarà la cogeneració a petita escala (Combined Heat and Power). També és líder de les tasques 4.1 (Definició de casos d’ús, parts interessades i rols) i 5.1 (Estratègia de demostració i criteris de validació).

2. Com contribueix al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

Eurac Research contribueix al projecte HYPERGRYD en diferents activitats. Dóna suport a RANOTOR en el desenvolupament de la unitat de cogeneració (Combined Heat and Power) que es provarà al Laboratori d’intercanvi d’energia d’Eurac Research. L’objectiu de la prova és adquirir coneixements experimentals sobre els intervals de funcionament de la cogeneració (Combined Heat and Power). A més, la investigació d’Eurac lidera la definició dels casos d’ús de cada Living Labs i els actors i rols relacionats. A partir dels casos d’ús i KPI definits respectivament a T4.1 i WP1, la investigació d’Eurac lidera la definició de l’estratègia de demostració del demostrador i els criteris de validació de les eines de programari implicades.

3. Algun consell per al públic sobre el treball de recerca d’EURAC?

Eurac Research és un centre de recerca format per onze instituts. La nostra investigació aborda els grans reptes del futur: mantenir les societats sanes, fomentar entorns intactes, promoure l’energia sostenible i desenvolupar sistemes polítics i socials que funcionin bé. Buscant respostes mitjançant la interacció entre una varietat de disciplines, desenvolupem solucions concretes per als problemes regionals que després es poden aplicar globalment. Ens esforcem contínuament per obrir nous camins amb la ciència i la innovació, responent a les preguntes complexes de la societat amb respostes adaptades a les necessitats de les persones.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/https://hypergryd.eu/contact-us/

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology