Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Les obres van començar a la GEOFIT University of Galway Pilot

La construcció va començar a principis de setembre a la gespa de l’edifici d’enginyeria Alice Perry al campus nord de la Universitat de Galway (antiga Universitat Nacional d’Irlanda Galway) després d’un llarg procés que va incloure una àmplia anàlisi i disseny de la bomba de calor OCHSNER de doble font per subministrament d’aigua calenta a la Piscina Universitària. Finalment, l’Equip de Direcció de la Universitat (UMT) va donar suport a una proposta de finançament del pilot GEOFIT basat en l’alineació amb l’Estratègia de Sostenibilitat de la Universitat i els objectius agressius de descarbonització del 51% de la zona de descarbonització de Galway. La Universitat veu aquest pilot com una oportunitat per atraure més estudiants als nostres graus d’Enginyeria de Grau i Postgrau al campus i com un laboratori de recerca a causa dels innovadors equips d’adquisició de dades que instal·larà GEOFIT.

Figura 1 – Perforació en funcionament a la gespa de l’edifici Alice Perry. 20 de setembre de 2022 i dues plataformes de perforació simultànies i dos rebliments de grava de forats

L’Ajuntament de Galway va concedir la llicència urbanística el 14 d’abril. L’aplicació de planificació va incloure una investigació exhaustiva del lloc utilitzant tecnologies de radar, una avaluació hidrogeològica i una avaluació d’impacte NATURA.. El riu Corib és una de les zones especials de conservació (ZEC) de NATURA 2000 i un espai de patrimoni natural.

A finals d’agost de 2022 es va adjudicar un sol contracte. El setembre de 2022, les obres del lloc van començar a la gespa de l’edifici Alice Perry. Aquests treballs consisteixen en 17 sondeigs d’un sol bucle de producció més 2 sondeigs addicionals de monitorització utilitzats per a la caracterització geològica i el seguiment a llarg termini de la temperatura del subsòl. S’han designat diferents subcontractistes mecànics i elèctrics per fer front a la sala de planta de l’edifici Alice Perry, la unitat del terrat (font d’aire), la integració de la piscina i el sistema BMS.

Figura 2 – Nuclis recuperats pel Geological Survey Ireland

Les obres de l’obra van a bon ritme amb l’ús de dues plataformes de perforació i la col·laboració de la plataforma de perforació de nuclis de Geological Survey Ireland, que recuperarà a 150 m. de profunditat nucli de roca per a la base de dades nacional. Esperem que el lloc progressi a bon ritme durant les 16 setmanes programades i comenci a subministrar aigua calenta a la piscina durant el proper hivern.

CONTACTE

press@comet.technology