Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

El projecte SPHERE finalitza aquest mes

Aquest octubre és l’últim mes d’SPHERE, un projecte que ha durat 4 anys i ha rebut finançament del programa H2020 de la Unió Europea. El projecte va celebrar la seva Assemblea General final a Luxemburg, on tots els socis van tenir l’oportunitat de visitar un dels emplaçaments pilot, gestionat pel nostre soci CREE Buildings, i veure el sorprenent desenvolupament realitzat a l’edifici Allégra mitjançant la plataforma SPHERE i les seves eines i serveis. .

Gràcies al desenvolupament de l’Ecosistema SPHERE per part del consorci -format per 17 socis de 10 països europeus- hem aconseguit un gran assoliment a Luxemburg en un nou edifici i una renovació impressionant en el pilot a Itàlia, alhora que realitzem una tèrmica i ventilació molt interessants. controls i seguiment en els pilots finlandesos i holandesos. SPHERE ha desenvolupat eines molt útils en manteniment predictiu, simulació energètica, integració amb models BIM basats en ontologies i serveis webAPI, etc.

Pilot italià
Pilot de Finlàndia
Pilot holandès

Un altre resultat del projecte ha estat la creació del Building Digital Twin Association (BDTA) recordeu que ens poden seguir allà; una organització que té com a propòsit la millora de la presa de decisions de totes les parts interessades de l’entorn construït durant tot el cicle de vida dels actius constructius mitjançant l’ús de la tecnologia Digital Twin. El BDTA també pretén desenvolupar un ecosistema tecnoeconòmic obert i ètic per avançar cap a la implementació completa de la construcció d’entorns bessons digitals a totes les parts interessades i cicles de vida de les operacions d’arquitectura, enginyeria, construcció i construcció (sector AECOO) i en estat real intel·ligent i connectat i actius d’infraestructures. Aquest concepte d’ecosistema també inclou ocupants/inquilins i s’ajuda a través del desenvolupament professional i la creació de comunitats.

Aquest treball de recerca ha estat finançat pel programa H2020 de la Unió Europea en el marc del projecte Sphere amb l’acord de subvenció núm. 820805.

CONTACTE

press@comet.technology