Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! ARCbcn

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Francesco Milani de l‘ARCbcn

El paper d’ARCbcn en el Projecte Hypergryd EU és el Coordinador del Projecte.

Però que Francesco Milani ens ho expliqui!

1.Quin és el paper dARCbcn al Projecte Hypergryd EU?

ARCbcn és el coordinador del projecte encarregat de la gestió global de les activitats d’HYPERGRYD. Les seves funcions van des de la coordinació tècnica per al bon desenvolupament i implementació de les solucions dels projectes fins a l’administració financera i contractual, sent la interfície entre el consorci i la Comissió Europea.

A més, com a líder de WP1, la companyia ja ha establert el marc HYPERGRYD per a un desenvolupament coherent i alineat amb el mercat.

2. Com contribueixes al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

Amb diversos anys d’experiència en instal·lacions de calefacció i refrigeració i eficiència energètica, ARCbcn està contribuint des de diferents vessants als assoliments del projecte. Com a líder de WP1, l’empresa ha definit el context general de l’operació i ha establert les bases fonamentals per al desenvolupament correcte de les solucions d’HYPERGRYD. Hem comparat i classificat les solucions existents per habilitar districtes intel·ligents híbrids, hem analitzat les macrotendències del mercat i hem definit els límits regulatoris actuals. Hem identificat els KPI, els requisits i el pla d’implementació global, que poden garantir una implementació correcta de les solucions del projecte, identificant també els riscos potencials i les mesures de mitigació i contingència relacionades.

A més, ens encarreguem de l’administració tècnica i financera diària del projecte, assegurant la cooperació entre els socis i solucions ràpides per a qualsevol possible coll d’ampolla que pugui sorgir.

3. Algun consell per al públic sobre el treball d’ARCbcn?

ARCbcn creu que la Recerca i la Innovació impulsen el creixement que fa possible la transformació de la nostra societat. Per això, tot comptant amb una sòlida experiència en la construcció d’instal·lacions per a l’eficiència energètica, vam decidir invertir en innovació i adquirir experiència en el domini de l’energia intel·ligent. HYPERGRYD és el primer de diversos projectes europeus i nacionals que consoliden el lideratge d’ARCbcn en els camps de l’acoblament sectorial, la digitalització energètica i les xarxes intel·ligents.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology