Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

NEON a Enlit Event 2022

El 30 de novembre, el projecte NEON va participar a l’acte Enlit.


Aquest esdeveniment és un fòrum europeu on representants de serveis públics, operadors de xarxes, proveïdors, consultors, start-ups i integradors de sistemes es reuneixen per compartir idees i progressar cap a una energia intel·ligent neta, assequible i fiable per a tothom.


En aquest entorn no hi podia faltar NEON. NEON se centra en les tecnologies per oferir serveis energètics integrats de nova generació a les comunitats per millorar la qualitat de vida dels ciutadans europeus i optimitzar el rendiment del sistema energètic.


A l’acte Enlit vam tenir l’oportunitat de presentar el nostre projecte a empreses, particulars i a tots aquells que van venir al nostre centre segur i van marxar amb una idea més clara de què són les comunitats energètiques i els avantatges que aporten per aconseguir l’eficiència energètica.

Valentina Janev, soci de l’IMP

Alguns dels temes més cridaners són la disparitat en les característiques dels pilots del projecte NEON, que, entre moltes altres coses, ens fan únics. Els pilots de NEON compten amb un municipi, blocs residencials, un polígon industrial i un parc empresarial. Cadascun d’aquests pilots amb diferents entorns tecnoeconòmics, socials i climàtics ofereix bancs de proves adequats per a conceptes de serveis innovadors i models de negoci energètic. Enlit ens ha apropat al mercat i a la gent, permetent una estreta xarxa entre els grups d’interès.

CONTACTE

press@comet.technology