Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Arann (Inis Mór) Taller per als participants de React

Comharchumann Forbartha Arann va organitzar un taller informatiu per als participants de React. Es va celebrar el 24 de gener de 2023 a les oficines comunitàries de CFA.

Hi van assistir Dayanne Peretti Correa de la NUIG i Kevin Gleeson de l’ESBN. Vam estar encantats amb l’alt nivell d’assistència: la vetllada va començar amb un refrigeri i una benvinguda i presentació de Cathy ni Ghoill. A continuació, Kevin Gleenson va fer una presentació molt interessant sobre la millor manera d’optimitzar els vostres panells fotovoltaics, un desglossament del cost i l’ús de més unitats a les vostres llars i els esquemes que ESBN està executant ara.

A continuació, Dayanne va presentar un power point molt informatiu sobre com funcionen els panells fotovoltaics i sobre els casos pràctics que estaran en funcionament i una mostra del tipus de casos pràctics. Tots els participants estan disposats a participar-hi. Dayanne també va fer una introducció i les credencials de l’aplicació. Aleshores, els participants van descarregar l’aplicació mentre estaven al taller: se’ls va mostrar com fer-ho i com utilitzar-lo.

Tots els participants van trobar els tallers molt informatius, interessants i divertits.

En nom del projecte React, la Cathy va agrair als participants la seva participació en el projecte i el seu interès i suport continuat és molt apreciat.

CONTACTE

press@comet.technology