Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

NEON a ENLIT: rellevància de l’eficiència energètica a les comunitats energètiques ciutadanes

En què consisteix el projecte?

El projecte NEON pretén oferir serveis energètics integrats de nova generació per a les comunitats energètiques per millorar la qualitat de vida dels ciutadans europeus i millorar el rendiment del sistema energètic.

NEON és rellevant per als ciutadans perquè proposa explotar l’eficiència energètica dels edificis, la generació i emmagatzematge d’energia renovable, i exigir flexibilitat per augmentar l’estalvi energètic, reduir les emissions de CO2 i estalviar costos en tots els sectors.

Per què és rellevant per al públic?

Com? Comunitats Ciutadanes d’Energia (CEC), ja que permeten una adopció més ràpida dels serveis proposats i faciliten que les comunitats europees (tant residencials com no residencials) siguin eficients energèticament.

Quins van ser els objectius assolits a ENLIT?

NEON va decidir participar a ENLIT Europe 2022 perquè aquest esdeveniment reuneix professionals de serveis públics, operadors de xarxa, proveïdors, consultors, start-ups i integradors de sistemes que abasten tota la cadena de valor de l’energia intel·ligent. És allà on volíem ser, mostrar NEON. No hem estat sols. Els nostres projectes germans, SmartSPIN i V2Market, han estat amb nosaltres. A ENLIT, NEON podria connectar amb persones, professionals i altres projectes. Vam presentar el projecte amb Valentina Janev (del soci IMP), i pel nostre estand van passar persones i empreses interessades en la transició energètica a les Comunitats Ciutadanes d’Energia.

Socis NEON a l’esdeveniment ENLIT

CONTACTE

press@comet.technology