Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Taller de potenciació de comunitats energètiques

El divendres 17 de novembre, Appa Renovables va organitzar un taller amb el títol “Empowering Energy Communities: Business models, best practices, and experiences” i es va realitzar de forma remota. El taller es va realitzar en anglès i va tenir una durada de dues hores aproximadament. Va consistir en la presentació de les barreres, bones pràctiques i casos reals del desenvolupament de Comunitats Energètiques a Europa a una audiència de 60 persones.

El taller va comptar amb la presència especial de Jonathan Bonadio, assessor sènior de polítiques de SolarPower Europe, que va ser el director del projecte i autor principal d’un informe de SolarPower Europe titulat “Solar Cities: 21 solar solutions for the city energy transition. Va presentar casos pràctics i d’èxit de Comunitats Energètiques d’arreu d’Europa.

A més, el taller va incloure una presentació de les experiències i els coneixements apresos dels tres casos d’ús pilot de les comunitats energètiques del projecte NEON: Stains (liderat per Engie-França), Berchidda (liderat per R2m Solutions-Itàlia) i Industrial Polygon “Las Cabezas” (dirigit per GFM-Espanya). El consorci corresponent responsable de cada Comunitat de l’Energia era l’encarregat de comunicar l’estat, les barreres trobades, les bones pràctiques i les lliçons apreses en cada cas.

CONTACTE

press@comet.technology