Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Hybris a les Jornades d’Innovació en Bateries 2023

Els dies 14 i 15 de novembre de 2023 a Bordeus es va celebrar la tercera edició de les Jornades de la Bateria i la Innovació (BID2023). L’esdeveniment va reunir 1400 assistents (en línia i presencials), 60 ponents i moderadors i 25 expositors, va ser una trobada notable que va mostrar l’impuls creixent del tema europeu d’R+I de les bateries.

Les Jornades d’Innovació de Bateries serveixen com a plataforma principal per al diàleg entre la comunitat investigadora, els responsables polítics, els actors del sector i els usuaris finals, impulsant el desplegament de tecnologies d’avantguarda en materials de bateries, disseny de cèl·lules, fabricació i reciclatge. Un diàleg que és molt necessari, com subratlla Johan Blondelle, responsable de polítiques de la Comissió Europea, DG RTD. “BID és molt rellevant ja que aglutina els grups d’interès, ofereix una excel·lent oportunitat per buscar sinergies entre el que està passant en els diferents esquemes de finançament, a nivell nacional i internacional. Però és més que això, també cobreix l’aspecte de la política i ofereix una imatge més àmplia. Des d’aquesta perspectiva, ocupa un espai únic entre els altres nombrosos esdeveniments de bateria arreu del món”.

Sostenible per disseny, segur i reciclable per disseny van ser els enfocaments clau que s’esmenten constantment, mitjançant l’enfortiment de la col·laboració entre tots els grups d’interès de la cadena de valor, també en vista del passaport de la bateria. Les bateries són crucials per habilitar una tecnologia que permetrà a la UE assolir els seus objectius de zero emissions mitjançant un mercat responsable i sostenible. Uneix-te a nosaltres durant 2 dies de diàleg captivador entre la comunitat investigadora, els responsables polítics, els actors del sector i els usuaris finals per impulsar la investigació i la innovació de les bateries a Europa. BID té com a objectiu augmentar el coneixement i fomentar l’intercanvi al voltant del desplegament de tecnologies d’avantguarda en materials de bateries, disseny de cèl·lules, fabricació i reciclatge.

El projecte HYBRIS va participar a la BID com a expositor Roll-up, promovent una nova generació de solucions d’emmagatzematge híbrid basades en bateries basades en l’ús de les millors tecnologies d’emmagatzematge d’energia disponibles combinant un nou sistema de gestió de bateries avançat que utilitza sistemes de gestió d’energia i sistema de gestió d’energia juntament amb una bateria digital bessona. Durant dos dies, més de 1400 assistents, entre ells 350 presencials i més de 1000 en línia, van tenir l’oportunitat d’aprendre de 60 experts de renom mundial sobre com podem fomentar una cadena de valor de la bateria europea competitiva i sostenible.

CONTACTE

press@comet.technology