Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

NEON va estar al VII Congrés Nacional d’Energies Renovables organitzat pel seu soci APPA

L’objectiu principal del congrés va ser aprofundir en l’impacte de les energies renovables en l’escenari nacional actual, consolidant-se com un punt de trobada crucial per al debat i l’intercanvi de perspectives. Aquest esdeveniment és una plataforma fonamental on conflueixen experts i professionals del sector per analitzar i debatre la direcció actual de la transició energètica.

El congrés va reunir més de 60 ponents que van participar en les taules rodones, aportant els seus coneixements i experiència en el sector de les energies renovables. Més de 450 professionals van omplir l’auditori de Mutua Madrileña o van seguir l’acte via streaming.

A través de sessions estimulants, el congrés va destacar les direccions cap a la sostenibilitat, l’eficiència i l’autosuficiència energètica, explorant el paper essencial que juguen les energies renovables en aquesta evolució global.

NEON no podia faltar a aquest acte i va tenir l’oportunitat de presentar el projecte i els resultats fins a la data i estar present a la zona expositiva.

Seguim treballant per fer realitat l’eficiència energètica a través de les comunitats energètiques ciutadanes!!!

CONTACTE

press@comet.technology