Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

El projecte SOLDAC connectat amb els principals actors en l’avaluació de la percepció pública de les tecnologies de captura de carboni

El 14 de novembre de 2023, el projecte SolDAC va participar activament al taller “Percepció pública i models de negoci” celebrat a Brussel·les. L’objectiu principal del taller era donar forma a la metodologia d’acceptació social per a projectes com SolDAC a partir d’iniciatives anàlogues. Va servir com a punt de trobada central per a més de 50 parts clau interessades i 20 projectes, fomentant el treball en xarxa, la col·laboració i l’intercanvi de coneixement.

Cada projecte de l’agenda es va presentar des de la lent de l’acceptació social i les valoracions de la percepció pública que s’havien realitzat. Això marca un punt de partida important per a SolDAC, ja que ofereix l’oportunitat d’harmonitzar la seva enquesta i estratègia d’acceptació social amb les últimes avaluacions relacionades amb les tecnologies de captura, utilització i emmagatzematge de carboni (CCUS). La intenció és contribuir a la mesura del Nivell de Preparació Social de la solució que està desenvolupant actualment SolDAC.

En particular, l’esdeveniment va ser organitzat pels projectes del clúster Horizon 2020 de Captura de Carboni, Utilització i Emmagatzematge i Combustibles Alternatius conjuntament amb CINEA, l’Agència Executiva Europea de Clima, Infraestructura i Medi Ambient.

Escrit per Mihaela Mirea de LOMARTOV

CONTACTE

press@comet.technology