Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

NEON a CINEA

Durant els dies 21 i 22 de maig, representants de projectes seleccionats finançats per la UE es van reunir per contribuir activament a la 1a reunió CINEA – Agència Executiva Europea de Clima, Infraestructura i Medi Ambient del programa creuat de clústering d’edificis, a Brussel·les.

L’esdeveniment va incloure una sessió plenària per presentar els elements rellevants de les polítiques d’eficiència energètica de la UE i els programes de la UE, seguida de sessions paral·leles que cobrien els tres capítols de l’esdeveniment: instruments de qualificació d’edificis, renovació profunda i edificis i serveis intel·ligents. En aquest últim hem participat com a NEON i hem aportat la nostra visió i experiència, especialment en el compromís social i com unir aquest compromís amb els serveis tecnològics que ofereix la solució NEON.

Ha estat realment interessant.

Una bona oportunitat per debatre noves sinergies entre 46 projectes finançats per la UE, dels programes H2020, Horizon Europe i LIFE.

CONTACTE

press@comet.technology