Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

NEON darrera Assemblea General a París

El 28 de maig els membres del consorci NEON es van reunir a París per celebrar la darrera assemblea general. Els membres d’Engie, com a coordinadors del projecte, van organitzar la reunió a les instal·lacions de BOPE Petits Hotels prop de la Gare Nord, un lloc molt còmode.

El consorci es va enfrontar a molts reptes, inclosa una pandèmia global i diversos esdeveniments lamentables que van comprometre la implementació de l’acció. Vam reflexionar sobre com vam superar tots aquests reptes i dificultats en conjunt. Tots els socis, i especialment els equips pilot, van aportar idees, suport i contribucions útils en els bons i en els mals moments, per tal que junts poguéssim assolir i complir els objectius del projecte NEON de manera eficaç i eficient.

Una de les constatacions més importants durant el projecte va ser el fet que calia esbrinar els factors que afecten el comportament del consum d’energia en la teoria dels usuaris finals que l’usuari final pel que fa al consum d’energia pot canviar, ja que al final del dia l’usuari final és la unitat de decisió.

Tots els participants del consorci van compartir molt bons moments, i l’Assemblea General d’aquest darrer projecte va ser el reflex de totes les grans relacions de treball que els socis de NEON van establir al llarg d’aquests anys.

CONTACTE

press@comet.technology