Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

SCENARIOS a ISE 36

Durant la 36a Trobada Temàtica de la Societat Internacional d’Electroquímica: “L’electroquímica marina i ambiental a l’era de les noves tecnologies” que es va celebrar a Šibenik, Croàcia, la nostra estudiant Meghna Khadka, de la Universitat Ben Gurion del Negev va participar amb una exposició oral del treball realitzat al seu laboratori.

La investigació de Magdais es refereix a la detecció electroquímica de PFAS mitjançant elèctrodes modificats amb pèptids semblants a l’elastina i va ser objecte de la presentació oral de la conferència. Fins ara, els estudis han analitzat senyals electroquímics en presència de PFOS i han investigat modificacions d’elèctrodes amb diferents graus d’hidrofobicitat. Va demostrar com el PFOS va afectar la capacitat de doble capa i la resistència a la transferència de càrrega. La quimiometria es va utilitzar per avaluar el model de detecció electroquímica de PFOS en solucions tampó.

Meghna Khadka va pronunciar la presentació oral el 28 de maig en la categoria “Electroquímica en l’anàlisi i el seguiment de contaminants emergents en matrius ambientals” amb el títol Elastin Like Peptides-Modified Electrodes for Perfluorosulphonic Acid Electrochemical Detection. Els autors de l’article van ser juntament amb Meghna, els seus col·legues Miriam Amiram, Hadar Ben-Yoav, Yuval Michal, Ortal Nativ, Avner Ronen i Alexander Alexander Snezhko.

Aproximadament un centenar de persones van assistir a l’esdeveniment, científics, enginyers i investigadors dels laboratoris governamentals i del món acadèmic es reuneixen per a aquesta conferència internacional per compartir troballes i problemes en diverses formes. Combina la recerca i la tecnologia dels camps de l’estat sòlid i l’electroquímica, proporcionant un fòrum per compartir coneixements i conèixer els avenços multidisciplinaris.

Va ser una oportunitat interessant per interactuar amb acadèmics, empreses i funcionaris governamentals en un lloc de discussió i intercanvi d’idees innovadores provinents de SCENARIOS. Com tots sabem, les conferències internacionals reuneixen persones de diferents orígens per resoldre problemes, compartir idees i obtenir coneixements els uns dels altres.

Més informació sobre la conferència: https://topical36.ise-online.org

CONTACTE

press@comet.technology