Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Els alumnes comproven el treball de SCENARIOS als laboratoris de la UCLM

El dia 22 de maig entre les 11:00 i les 13:00 hores el nostre company de SCENARIOS (UCLM) va participar en una activitat anomenada ‘Sentir-se científic per un dia’ a la UCLM. Una trentena d’alumnes d’un institut de la Regió de Castella-la Manxa (Espanya) van venir al laboratori per veure el treball realitzat al laboratori i conèixer més sobre el treball i els objectius de SCENARIOS. L’activitat va ser molt interessant i els alumnes van fer moltes preguntes i van mostrar una autèntica curiositat. Hi va haver una alta participació activa i els alumnes es van mostrar molt interessats en el seu treball. L’activitat de difusió realitzada va ser un èxit. La interacció entre estudiants i investigadors i el debat creat al voltant del PFAS va ser inspirador. Hi va haver un gran interès per la feina i tothom va participar amb entusiasme. Els alumnes estaven molt atents i compromesos.

Gràcies als nostres companys de la Universidad de Castilla La Mancha per ajudar en les accions de comunicació i difusió de SCENARIOS que ajuden a tenir en compte el problema de PFAS.

CONTACTE

press@comet.technology