Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

EMPA i la seva feina per millorar el rendiment dels materials d’adsorció dels sistemes HVAC

EMPA és el Laboratori Federal Suís de Ciència i Tecnologia de Materials. Dins HyCool, són responsables de seleccionar els millors materials d’adsorció per al projecte HyCool. Estan trobant maneres de fer servir materials adsorbents d’última generació i integrar nous materials que podrien augmentar el rendiment dels refredadors híbrids HyCool.

Per comprendre i controlar millor el rendiment dels materials, estan desenvolupant una eina informàtica que en pot predir el comportament en una aplicació industrial determinada. Aquestes simulacions produeixen informació important perquè els científics de materials les millorin, millorant així les capacitats de refredament dels refredadors i reduint el temps des del laboratori fins al mercat dels materials.

Si voleu obtenir més informació sobre el vostre treball, doneu un cop d’ull a aquesta entrevista en què Emanuele Piccoli explica amb més detall el treball d’EMPA i com aquesta innovació beneficia el sector industrial.

CONTACTE

press@comet.technology