Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Primera Assemblea General

Els dies 30 de novembre, 1 i 9 de desembre tots els socis de CIRCTHREAD van assistir a la 1a Assemblea General (en manera remota a causa de les condicions sanitàries del COVID-19 a Europa). Durant el primer dia, el treball sobre els casos d’ús va ser la part central de la reunió. Preguntes com: Se t’ocorre alguna idea sobre com es pot dissenyar l’eina? o quina funcionalitat hauria de tenir?, com hauríem d’usar-la? van sorgir durant les sessions interactives. Així que, si estàs interessat en el desenvolupament del projecte, qualsevol aportació és més que benvingut! Pots fer-ho en la secció “Stakeholders Community”.

Captura de pantalla d’alguns dels assistents a la Primera Assemblea General del Projecte CIRCTHREAD

Durant el segon dia van sorgir idees interessants sobre les activitats de participació i difusió. Altres conceptes rellevants van sorgir entorn de l’interès central del projecte: els electrodomèstics. Per exemple: què necessitem quan ens trobem amb un electrodomèstic avariat?

Exercicis interactius durant el segon dia de la reunió

L’últim dia de l’Assemblea General es van dur a terme sessions i tallers interactius i de recopilació d’informació. Discutim sobre l’anàlisi del cicle de vida (LCA, per les seves sigles en anglès), estratègies per a comunicar millor, quins canals utilitzar, resultats explotables, nous casos d’ús, identificació de parts interessades. Vols unir-te a nosaltres? Aquesta reunió també ha marcat l’inici d’una fase de major interacció amb totes les parts interessades que tenen interès en el projecte CIRCTHREAD i ha obert els canals de participació a través del formulari de la comunitat de parts interessades, perquè qualsevol pugui involucrar-se en diferents nivells en el projecte.

Captura de pantalla del taller centrat en els casos d’ús

Els tallers van ser un èxit i es va recopilar molta informació que servirà de base per al desenvolupament del projecte. Si estàs interessat en el projecte, també pots participar en ell. Hi ha diverses maneres de fer-ho… dona un cop d’ull a la pàgina “Stakeholder Community” i uneix-te a nosaltres perquè la teva veu sigui escoltada.

Així que, després d’aquests tres fructífers dies de treball, esperem amb il·lusió la pròxima Assemblea General on es presentaran els avanços del projecte.

CONTACTE

press@comet.technology