Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Reunió d’inici de SCENARIOS

El dijous 9 i el divendres 10 de desembre de 2021 el consorci Scenarios va celebrar la seva reunió de llançament en un format híbrid a Alexandria, Itàlia, on el professor F. Dondero, coordinador del projecte, va actuar com a amfitrió de la Università degli Studi del Piemonte Orientale.

En primer lloc, tots els socis es van presentar a si mateixos i a les seves organitzacions. A continuació vàrem tenir les presentacions tècniques del treball a realitzar durant aquest projecte de quatre anys. Més tard el nostre Project Officer Dr.Christel Millet, de l’oficina de REA, va impartir una comunicació tècnica als membres d’Scenarios.

Professor Hagenbuch del Centre Mèdic de la Universitat de Kansas, si us plau, doneu-nos unaconferència “Poden els transportadors de drogues explicar la disposició dels compostos perfluorats?”. I vam acabar la trobada de dos dies amb tallers sobre les perspectives de l’activitat investigadora del primer any.

Va ser una trobada molt productiva sota la neu.

Gràcies a tots per una gran reunió!

CONTACTE

press@comet.technology