Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Reunió de llançament HYPERGRYD

La 1a Assemblea General d’HYPERGRYD es va celebrar els dies 7 i 8 d’octubre a Barcelona. La trobada va començar amb un repàs de la visió i els objectius del projecte, presentats pels coordinadors del projecte, Àngel Font i Francesco Milani, d’ARCbcn. Posteriorment, els socis van fer breus presentacions de cada empresa per tal de conèixer el consorci.

Durant el primer i segon dia, cada líder del paquet de treball va presentar els principals objectius i lliurables, el que el WP esperava dels socis, els objectius immediats (pla de 6 mesos) i els riscos potencials detectats.

Amb tot, la trobada va ser una fantàstica oportunitat per conèixer personalment els socis i poder discutir totes les inquietuds i particularitats del projecte. Agraïm a ARCbcn l’organització i a tots els socis per la seva participació i col·laboració durant aquests dos dies.

Ha estat un gran començament per al projecte i estem encantats de començar a treballar cap a les futures generacions de calefacció i refrigeració del districte i contribuir als objectius climàtics de la UE per a l’any 2050.

CONTACTE

press@comet.technology