Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

UNIPG i Dones en Geotèrmia, tercera entrevista de la sèrie amb la Dra. Ing. Ana Laura Pisello

L’Escola d’Enginyeria de la Università degli Studi di Perusa (UNIPG) ofereix activitats de formació i recerca en els camps de l’enginyeria estructural, ambiental i energètica. El CIRIAF és un centre de recerca interuniversitari fundat en 1997 els objectius de la qual són: promoure la recerca sobre sostenibilitat ambiental, energies renovables i eficiència energètica, la contaminació i els seus efectes en el medi ambient; i fomentar activitats per a la participació en programes internacionals de recerca.

L’equip de CIRIAF aporta la seva experiència en sistemes d’energia al projecte i gestiona un dels pilots de Geofit representat per un edifici històric situat en la Fortalesa de Sant’*Apollinare.

Dra. Ing. Anna Laura Pisello, doctora en enginyeria energètica i professora assistent de física ambiental aplicada amb més de cinc anys d’experiència en UNIPG, explica el seu paper en Geofit i què la va atreure a aquesta línia de treball, relacionada amb l’energia.

‘…probablement la meva passió per la sostenibilitat ambiental i com podem fer un canvi gràcies a les millores en l’eficiència energètica, però també en el nivell de comoditat humana en l’entorn construït…’

CONTACTE

press@comet.technology