Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Ajuntament de Sant Cugat and Women in Geothermal, quarta entrevista del cicle amb Anna Mundet

El Ajuntament de Sant Cugat (AJSC) ha aportat un dels espais demostratius del projecte Geofit: l’Escola Els Pins Vallès. El Ajuntament de Sant Cugat va definir fa uns anys l’objectiu de convertir-se en una ‘Smart City’ i per això reforça la seva aposta per la innovació basada en la col·laboració públic-privada, amb una forta aposta per provar i desplegar solucions amb visió de futur, juntament amb companyies privades. La ciutat té una àmplia experiència en la implementació reeixida de pilots a gran escala a la ciutat de les solucions guanyadores, per a avaluar l’impacte i conduir a una implementació més àmplia.

Anna Mundet ha estat una figura clau en la implantació amb èxit del sistema Geofit en el col·legi Els Pins Vallès de Sant Cugat. És enginyera tècnica en química industrial i treballa en el Departament de Manteniment d’Edificis Municipals, en l’Àrea de Gestió de la Mobilitat i Qualitat Urbana. Es defineix com una persona a la qual li encanta aprendre noves tecnologies i fer coses diferents en el treball. Explica la seva experiència en Geofit i els aspectes més interessants de treballar amb tecnologies geotèrmiques.

“…després de treballar en recerca i innovació en tecnologies geotèrmiques, aquesta és la meva primera instal·lació geotèrmica… és interessant conèixer el rendiment d’aquest nou sistema i veure si es pot implementar en altres edificis públics… i a més L’important és que aquests sistemes geotèrmics millorats es poden implementar en edificis existents…”

CONTACTE

press@comet.technology