Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Esdeveniment de llançament BIM4ren Training a Roma: debats sobre la digitalització del procés de construcció i aparador d’eines B4R

El mes de maig va ser inaugurat per l’esdeveniment híbrid organitzat a Roma, a la seu de CNA Nazionale, i dedicat a la digitalització del procés constructiu en clau sostenible. L’esdeveniment va ser organitzat per GBC Itàlia, amb el suport d’EBC, els seus membres nacionals CNA Costruzioni i ANAEPA, i els socis B4R R2M, CMB Carpi, ATI Project i IES.

L’esdeveniment es va dividir en una conferència i activitats formatives en modalitat semipresencial amb traducció simultània italià-anglès Aquesta fórmula va assegurar un gran èxit i una important participació del públic amb 21 persones assistents i 138 connectades a distància durant els matins de conferència, i 16 persones assistents i 82 connectades remotament a les tardes de formació.

A més, la possibilitat de seguir l’esdeveniment també en línia va permetre la participació d’interessats i professionals de tota Europa! De fet, els dos matins de conferència es van veure persones que connectaven no només des d’Itàlia, sinó també de Dinamarca, Finlàndia, França, els Països Baixos, Espanya i Hongria.

Però anem a fer una ullada al contingut de l’esdeveniment italià!

Durant les dues sessions de conferències, el focus de les intervencions va ser la importància de la metodologia BIM per a la requalificació energètica del parc d’edificis a Europa i com les pimes del sector de la construcció poden acollir eines BIM i digitals. Durant la segona jornada, es va treballar aquesta segona opció gràcies a un examen detallat de prospectes per a l’ús del BIM a Itàlia i mitjançant intercanvis de bones pràctiques per a la indústria de la construcció.

Les dues sessions de formació van tenir un enfocament més pràctic i es van dedicar a l’explicació dels resultats del projecte juntament amb la presentació d’algunes eines BIM fàcils d’utilitzar i accessibles particularment adaptades a les empreses de construcció més petites.

El projecte BIM4REN organitzarà en els propers mesos jornades de formació en altres 3 països europeus (França, Espanya i Bèlgica).

Per estar al dia de les properes novetats i resultats del projecte BIM4REN:

Uneix-te a la comunitat del projecte aquí

– Segueix-nos a Twitter (@bim4ren) i LinkedIn (BIM4Ren Project) – Mira els continguts del projecte al nostre canal de YouTube.

CONTACTE

press@comet.technology