Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

BIM4Ren Training Day a Espanya – 6 de juliol

Després de l’exitós aparador de les eines i resultats BIM4ren a Itàlia, el proper BIM4Ren Training Day tindrà lloc el 6 de juliol, en aquesta ocasió a Bilbao (Espanya) organitzat pel Grup Kursaal i Tecnalia en col·laboració amb EBC, i organitzat per Eraikune – Euskadi Construction Cluster.

L’esdeveniment, titulat “Aplicació pràctica del BIM per a la Renovació: Demostració d’eines BIM senzilles i assequibles per a pimes. Lliçons apreses en el projecte BIM4Ren“, es durà a terme en mode semipresencial per permetre als participants unir-se també de forma remota.

La rica agenda de l’esdeveniment tractarà temes clau com la importància de la metodologia BIM per a la remodelació del parc d’edificis en el context del Green Deal europeu i mètodes per optimitzar el procés de renovació residencial basat en BIM.

Així mateix, els resultats clau del projecte es difondran a través de demostracions en directe d’eines basades en BIM per a:

  • • recollida de dades in situ, caracterització d’edificis i seguiment de la construcció
  • • automatització off-site de la creació d’un model IFC, la seva simulació energètica i comparació d’escenaris de renovació.

Consulteu l’agenda completa: Link

Inscriu-te aquí: : Enllaç

CONTACTE

press@comet.technology