Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Acte a Carloforte

El passat 5 d’agost, R2M Energy i Comune di Carloforte es van reunir amb els participants del pilot de l’illa de San Pietro per presentar els primers bons resultats obtinguts gràcies al desplegament de les tecnologies innovadores que ofereix el projecte: bateries MIDAC, bombes de calor d’alta eficiència de Mitsubishi Electric i NesosNet. comptadors intel·ligents EnergyHUB.

Els participants es van mostrar molt entusiasmats en veure els resultats ja assolits en aquests primers mesos d’instal·lació que han suposat una reducció considerable de la seva factura energètica, sobretot en l’últim període en què s’han mostrat molt preocupats per l’augment del preu de l’energia.

Durant aquesta reunió, R2M Energy també va anticipar els propers passos que s’implementaran pel que fa al control de la resposta a la demanda gràcies a la nova aplicació mòbil REACT desenvolupada específicament per als participants de REACT. L’equip va aprofitar per guiar-los a través de les diferents plataformes de monitoratge, per ajudar-los a entendre millor com funciona una comunitat energètica, l’autoconsum fotovoltaic, la resposta a la demanda i els fonaments de la gestió energètica, així com per respondre les seves preguntes i dubtes davant cara.

69 / 5.000 Resultados de traducción La trobada va anar seguida d’un acte públic obert a tots els illencs. L’alcalde de Carloforte juntament amb diversos representants del municipi implicats en la promoció del REC i amb el suport tècnic de R2M Energy van presentar els plans d’ampliació i difusió de REACT a tots els habitants de l’illa.

Aquest segon esdeveniment pretenia augmentar la conscienciació de la gent sobre els beneficis de la descarbonització, alhora que reclutava nous membres per a la creació de la primera Comunitat d’Energies Renovables de San Pietro.

Tots dos actes van ser un èxit: hi van assistir més de 200 persones.

En una entrevista publicada per al diari regional ”Unione Sarda”, l’alcalde de Carloforte va dir: ”Estem satisfets amb l’assistència a aquesta primera reunió pública. Amb el suport dels nostres tècnics, vam il·lustrar les característiques de la comunitat energètica, les possibilitats d’adhesió, i també vam parlar dels incentius vinculats a les comunitats energètiques. és un tema fonamental, més encara amb els escenaris actuals del sector energètic”.

La gent es va plantejar activament preguntes i opinar sobre diversos temes (des de la instal·lació fotovoltaica al centre de la ciutat, fins a l’augment dels preus de l’energia), mostrant un gran interès i voluntat d’apostar per una illa energèticament autònoma i sostenible.

Si sou de Carloforte i no vau poder assistir a l’esdeveniment però esteu interessat a unir-vos a la Comunitat d’Energies Renovables de San Pietro, o teniu ganes d’aprendre més sobre què s’ha fet a REACT a San Pietro, què és una Comunitat d’Energies Renovables i quina seran els passos per formalitzar-lo a Carloforte, us convidem a veure l’acta de l’acte públic en el següent enllaç: https://fb.watch/eSdqNvZntx/

CONTACTE

press@comet.technology