Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! ENCOORD

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Marco Flammini d’Encoord

El paper d’Encoord al projecte Hypergryd EU és: participar en el WP3 i el WP4.

Però que Marco Flammini ens ho expliqui!

1. Quin és el paper d’Encoord al Projecte Hypergryd EU?

encoord està implicat amb altres socis en el WP3 i WP4. A la tasca 3.5 Desenvolupament d’una eina de modelització de xarxes energètiques per planificar i operar la xarxa acoblada de gas, electricitat i tèrmica; a la Tasca 4.2 Especificació de l’arquitectura TIC, els requisits i els objectius de dades de les parts interessades per a la plataforma Digital Twins i la Tasca 4.3 Plataforma de planificació de configuració i canalització DHC incrustada GIS-BIM.

2. Com contribueixes amb el teu treball al Projecte Hypergryd EU?

En estreta cooperació amb KTH i ENVIPARK, desenvoluparem un programari per planificar i operar xarxes acoblades de calor, refrigeració i electricitat. L’eina analitza l’acoblament entre diferents portadors d’energia. Permet quantificar l’impacte de les interrupcions o esdeveniments extrems, optimitzar les inversions en tecnologies power-to-gas o power-to-heat i planificar l’evolució de les xarxes energètiques acoblades dels socis dels LIL.

Link al video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=sSZCedeI5tc&feature=emb_logo

3. Algun consell per al públic sobre la seva feina?

encoord proporciona eines de programari per planificar els sistemes energètics actuals i la seva transició cap a un futur descarbonitzat. La nostra tecnologia bàsica és SAint, un programari de planificació per modelar xarxes i mercats d’energia acoblats. Les nostres oficines es troben a Denver, CO, EUA i a Essen, Alemanya.

La interfície d’anàlisi d’escenaris per a sistemes energètics (SAint) és un programari de planificació per modelar xarxes i mercats d’energia acoblats, incloses les xarxes d’electricitat, gas, calefacció i refrigeració.

SAint avança en la planificació energètica permetent als usuaris modelar xarxes energètiques acoblades per quantificar les seves interdependències i sinergies i planificar la seva integració i coordinació. Els usuaris de SAint poden executar simulacions físiques i models d’optimització per quantificar les compensacions entre costos i fiabilitat i estudiar la intersecció de mercats i sistemes físics.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://lnkd.in/eSFY9NPr

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology