Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

El projecte HyCool participa a “Llocs sostenibles 2022” dins del taller: “RHC Solutions for Buildings and Industry – 3rd Edition”

Les tecnologies d’energies renovables per a la calefacció i la refrigeració són segures, netes, eficients i cada cop més competitives en termes de costos. En el seu document prospectiu per a la visió 2050, la Plataforma Europea de Tecnologia i Innovació sobre Calefacció i Refrigeració Renovables – RHC ETIP – preveu que la calefacció i la refrigeració basada en energia 100% renovable (100% RHC) a Europa sigui possible per al 2050.

Aquest taller és una continuació dels dos tallers anteriors de RHC per a edificis i indústria a SP2020 i SP2021. Centrat en el mateix tema que va reunir una selecció de projectes H2020 finançats per la UE en què van participar experts dels sectors de la biomassa, la geotèrmica, la termosolar i la bomba de calor per discutir una estratègia comuna per augmentar l’ús de tecnologies d’energies renovables per a la calefacció i la refrigeració d’edificis i indústria.

Es convida de nou als projectes a presentar els seus progrés i èxits fins a la data. Els espais de discussió interactius permetran oportunitats per identificar possibles sinergies, cooperació en qüestions horitzontals o possibles activitats conjuntes de difusió per maximitzar els impactes esperats.

President de la sessió: Andrea FrazzicaCNR-ITAE ( Consiglio Nazionale delle Ricerche – Istituto di Tecnologie Avanzate per l’Energia “Nicola Giordano”)

El projecte HyCool formarà part d’aquest taller a la sessió “RHC per a aplicacions industrials” juntament amb:

Per obtenir més informació sobre Sustainable Places 2022, visiteu el lloc web: Inici – Sustainable Places (SP)

CONTACTE

press@comet.technology