Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! IDP

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Jorge Leao Pirocchi d’IDP.

El paper de l’IDP al Projecte Hypergryd UE és: Coordinador del WP4.

Però que Jorge Leao Pirocchi ens ho expliqui!

1.Quin és el paper d’IDP al Projecte Hypergryd EU?

El paper d’IDP en el projecte HYPERGRYD es centra en el desenvolupament de la plataforma com a servei basat en:

  1. BIM-GIS: modelització d’informació de construcció amb un sistema d’informació geogràfica. És a dir, una forma digital de construcció i operacions que combina tecnologia, millores de processos i informació digital per millorar els resultats, juntament amb un sistema informàtic que analitza i mostra la informació geogràficament.
  2. La integració d’altres eines/serveis, així com dades/informació heterogènies, a través de:
    • TIC: un entorn de tecnologies de la informació i la comunicació i,
    • APIs obertes: una interfície de programació d’aplicacions que permet que dos programes de programari es comuniquin entre ells.

L’objectiu és aconseguir un intercanvi fluid i eficient de dades i informació.

2.Com contribueixes al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

IDP és el líder del WP4, on es defineix i especifica l’arquitectura de la plataforma de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

IDP també va determinar els requisits d’accés a les dades dels diferents grups d’interès d’HYPERGRYD per definir les interfícies rellevants (com veuran la informació les parts interessades) per garantir que cada part d’interès pugui accedir a la informació requerida sense veure’s aclaparat per informació i funcionalitats innecessàries.

A més, IDP desenvolupa un model d’informació d’edificis de base oberta amb una caixa d’eines del sistema d’informació geogràfica (BIM-GIS). És un servei per produir diferents configuracions de calefacció i refrigeració de districte (DHC) basades en biblioteques de modelització d’informació d’edificis (BIM) ja modelades (o components de calefacció i refrigeració de districte (DHC) dins de Live in Labs d’HYPERGRYD). Aquesta caixa d’eines proporciona a l’usuari una plataforma més visual, que permet una anàlisi més ràpida de CAPEX (despeses de capital), OPEX (despeses operatives) i anàlisi del sistema de rendiment energètic.

3. Algun consell per al públic sobre la seva feina?

La plataforma HYPERGRYD PaaS/SaaS (Plataforma/Programari com a Servei) permet tenir una plataforma unificada per gestionar models/projectes BIM-GIS (bessons digitals), monitoritzar dades (per exemple, des de sensors d’Internet de les coses (IoT)) i integrar múltiples serveis, conjunts de dades heterogenis i usuaris entre una única plataforma.

Aquesta “plataforma de plataformes” proporciona una transició perfecta entre les diferents plataformes especialitzades per supervisar, analitzar i operar tot el sistema, des d’aspectes diversos i diverses etapes de vida, mitjançant una plataforma oberta d’inici de sessió únic.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology