Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! KTH

Hem creat aquesta secció per entendre millor el projecte Hypergryd EU i tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

El nostre convidat d’aquesta setmana és Mustapha Habib de KTH

El paper de KTH al Projecte Hypergryd EU és líder en el WP3.

Però que Mustapha Habib ens ho expliqui!

1.Quin és el paper de KTH al projecte Hypergryd EU?

A HYPERGRYD, KTH és el principal pilot de recerca, encarregat de la demostració i validació del conjunt de solucions per a l’acoblament del sector energètic. Ens assignen dues tasques principals: la T3.2 és l’etapa per al desenvolupament de diferents tècniques d’aprenentatge automàtic (ML) per a la modelització de la càrrega energètica i el funcionament en edificis; i la T3.3 per a la concepció de solucions de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) dedicades al funcionament òptim de DHC integrat en xarxa.

2. Com contribueix al Projecte Hypergryd EU amb el teu treball?

Com ens vam adonar que les últimes tendències d’avui en dia van cap a la digitalització i els enfocaments basats en dades, nosaltres, a KTH, hem adoptat la mateixa metodologia per a HYPERGRYD. Tractem diverses fonts de dades per crear models i provar escenaris de funcionament. Els nostres mètodes d’integració i algorismes d’operació desenvolupats haurien de ser aplicables i, per tant, pretenem dissenyar eines personalitzades d’Internet de les coses (IoT) mitjançant solucions de maquinari i programari avançades.

3. Algun consell per al públic sobre el treball de KTH?

A KTH disposem de l’entorn científic adequat per dur a terme les nostres activitats de recerca. A partir dels nostres socis científics i industrials locals; passant pels diferents recursos universitaris, com el nostre superordinador, i acabant amb la llarga trajectòria en recerca i educació en l’àmbit de l’energia, creiem que estem en una posició adequada per dur a terme les tasques que ens encomanen a HYPERGRYD.

Pots subscriure’t al nostre butlletí: https://hypergryd.eu/contact-us/

Website: www.hypergryd.eu

Hypergryd Project EU, xarxes d’energia híbrida per a districtes energètics intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology