Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

REACT visita el Brasil

L’any passat es va fer una presentació del projecte al Brasil. El taller va tenir lloc a la Universidade Tuiuti el 2 de setembre. Una col·laboració entre el professor Luiz Correa de la Facultat d’Informàtica de la Universidade Tuiuti i Dayanne Peretti, doctorand al departament d’Enginyeria de l’ University of Galway es va fer per organitzar un taller per als estudiants de Tecnologies de la Informació amb l’objectiu de presentar investigacions aplicades relacionades amb els camps d’estudi de l’Enginyeria Elèctrica i les Tecnologies de la Informació.

En aquest taller es va centrar la presentació del projecte REACT Aran Pilot i la capacitat d’aplicar la resposta de la demanda a les residències. Des del compromís comunitari fins a les optimitzacions i casos d’ús de resposta a la demanda prevista per als edificis residencials, l’objectiu ha estat mostrar als estudiants tots els aspectes que poden influir en un projecte en aquest àmbit i què és necessari per a la fase de mesura i verificació de qualsevol mesura d’eficiència energètica.

Els estudiants estaven interessats en com podien aplicar els seus coneixements teòrics en informàtica en altres disciplines, com l’Enginyeria Elèctrica. Hi va haver preguntes sobre els resultats fins ara i quins van ser els reptes d’aquest pilot, incloses les discussions sobre l’aplicació de la intel·ligència artificial al sector residencial, el GDPR i la ciberseguretat.

Esperem tenir més exposició internacional al projecte en els propers mesos.

CONTACTE

press@comet.technology