Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Entrevistes de Solucions Hypergryd. Ranotor Technology

Rasmus Grip treballa per a Ranotor, una petita empresa de generació d’energia i calor. Tech. Lic. Mecànica analítica. Abans com a consultor d’enginyeria per compte propi.

L’antic líder del projecte del motor de vapor SAABS per a vehicles funda Ranotor AB. Un motor de pistó alternatiu és un millor tipus d’expansor que una turbina de vapor de vapor quan la potència de sortida és inferior a -1-2 MW.

En els darrers anys, Ranotor té clients que volen màquines de vapor modernes per a WHR (Recuperació de calor residual), i hi ha un gran interès per a la màquina de vapor per explotar diferents tipus de biocombustibles no refinats i barats, però també altres combustibles com l’hidrogen, peròxid d’hidrogen, pols de ferro i energia solar concentrada.

Ranotor AB ha investigat la tecnologia per a la potència de vapor a petita escala encarnada com una màquina de vapor moderna. El treball inclou generadors de vapor compactes i un motor de pistó sense oli alternatiu d’alta velocitat per a alta pressió i temperatura. Ranotor ha creat una eina de programari detallada per simular el motor de pistons pel que fa a les fuites, les pèrdues de calor i les pèrdues per fricció basades en la transferència de calor, la mecànica de fluids i els problemes mecànics.

En aquesta entrevista, Rasmus Grip explica el desenvolupament que està duent a terme Ranotor: “Actualment estem dissenyant un motor que funciona amb calor aplicada externament i pot funcionar amb gairebé qualsevol combustible, inclosos els biocombustibles. El nostre motor també pot funcionar amb la calor residual, per exemple, dels processos industrials”.

També assenyala que “el nostre sistema es pot integrar dins de la xarxa elèctrica o per ser utilitzat com una utilitat autònoma… pot funcionar amb fonts d’energia netes i produir electricitat de manera neutra en carboni”.

Et convidem a descobrir amb nosaltres, en aquest vídeo, els reptes i impactes del sistema que Ranotor està desenvolupant per a Hypergryd!

CONTACTE

press@comet.technology