Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix el CNR-ITAE i els reptes afrontats!

L’Institut de Tecnologies Energètiques Avançades (ITAE) va ser establert a Messina el 1980 pel Consell Nacional de Recerca (CNR), la principal organització pública italiana de recerca. ITAE té una llarga experiència en la producció, emmagatzematge i ús d’energia respectuosos amb el medi ambient, i ha estat contribuint al desenvolupament i la introducció de tecnologies relacionades amb l’estalvi d’energia, la producció d’energia baixa contaminant, les fonts d’energia renovables, l’hidrogen i les piles de combustible a Itàlia i Europa des de principis dels anys 80.

En aquesta entrevista, Valeria Palomba explica el paper principal de CNR-ITAE dins del projecte, els reptes als quals s’enfronta i què esperen aconseguir a mig termini.

En el context del projecte SolDAC, “…Per al projecte SolDAC, estem involucrats en el disseny i la fabricació de la recollida d’aigua, que és la primera etapa de la unitat de captura directa d’aire… La investigació es dedica principalment a materials per a l’adsorció de CO2 per capturar la humitat de l’aire com mai abans s’havia explorat…”

CONTACTE

press@comet.technology