Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

L’equip d’HYBRIS està encantat de compartir el vídeo de presentació del projecte!

Com sabeu, HYBRIS és un projecte de 4 anys que pretén optimitzar els sistemes híbrids d’emmagatzematge d’energia elèctrica per al seu ús en aplicacions de microxarxes. HYBRIS se centra en el disseny i caracterització de nous sistemes híbrids d’emmagatzematge d’energia i electrònica de potència, i la seva integració a la xarxa.

El consorci combina l’experiència en el desenvolupament de materials avançats i tecnologia d’emmagatzematge d’energia, que cobreix tota la cadena des del desenvolupament de cèl·lules fins a la integració del sistema. El nostre Sistema es validarà en tres casos d’ús diferents: serveis energètics en xarxes insulars, serveis energètics en xarxes privades i estacions de recàrrega de vehicles elèctrics.

Contribuïm a la transició energètica!

Gràcies per mirar i compartir!

CONTACTE

press@comet.technology