Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix la Universitat d’Edimburg i el seu paper dins del projecte SolDAC!

La Universitat d’Edimburg és una de les universitats més grans i reeixides del Regne Unit amb una reputació internacional com a centre d’excel·lència acadèmica. L’Escola d’Enginyeria és una de les més grans de la Universitat d’Edimburg, que inclou aprox. 140 professors, 1.700 estudiants de grau, 180 docents de postgrau i 430 estudiants de recerca de postgrau procedents d’arreu del món. El Laboratori de Tecnologies Sostenibles Emergents (ESTech Lab) a l’Escola d’Enginyeria de la Universitat d’Edimburg analitza tots els aspectes, des de la ciència fonamental fins al desenvolupament de prototips relacionats amb les tecnologies de conversió d’energia que constituiran la columna vertebral del futur negatiu de carboni. El seu camp d’interès preferit és la utilització de calor de baix grau en tecnologies d’energia tèrmica, que sovint integren materials d’absorció.

Giulio Santori, professor titular de l’Escola d’Enginyeria, dirigeix l’equip encarregat del desenvolupament de la unitat de captura directa d’aire per al sistema SolDAC.

“…estem desenvolupant un catalitzador per a una conversió electroquímica més eficient del CO2 de l’atmosfera en etilè… El nostre objectiu en aquest projecte és desenvolupar la tecnologia de captura directa d’aire més eficient mai provada… i produir etilè a un preu competitiu en comparació amb l’etilè actual basat en combustibles fòssils…

CONTACTE

press@comet.technology