Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

4ª Assemblea General d’Hypergryd a Estocolm

Els dies 20 i 21 d’abril va tenir lloc a Estocolm l’Assemblea General del Projecte Hypergryd.

Han passat dos dies intensos des que vam compartir els avenços del projecte, alguns reptes que poden comportar retards en algunes activitats, i vam tancar amb èxit alguns dels problemes.

Ara que hem finalitzat el marc estratègic per integrar sistemes energètics en DHC, totes les tasques relacionades amb les tecnologies per a xarxes híbrides intel·ligents estan en curs i actives.

Els mòduls TIC i les eines de simulació continuen avançant, i esperem completar, en els propers mesos, la codificació i la implementació de funcions de l’eina d’optimització exgoeconòmica. Pel que fa al desenvolupament de mètodes de resposta a la demanda, predicció i optimització, es realitzaran activitats addicionals al Live in Lab de Sonneplatz mitjançant la base de dades KTH (establint un algorisme comercial basat en dades en temps real). En els propers mesos, també esperem poder preparar la configuració de maquinari i programari per a possibles proves in situ al Kezo Live in Lab. Pel que fa a la integració dels nous bessons digitals i l’actualització de l’entorn de simulació i l’eina global (Grid Singularity Exchange), un cop finalitzem les proves, el codi font i la investigació sobre el bessó digital de la calefacció urbana continuarà El següent pas en el desenvolupament de l’eina de modelització de xarxes energètiques és identificar i modelar tecnologies que acoblen les xarxes elèctriques i tèrmiques.

La plataforma bessona digital com a servei hauria d’estar llesta el maig de 2024. Ara s’està treballant per dur a terme tota la integració de les eines. Encara hi ha molta feina a la plataforma per arribar a l’accés de l’usuari i el manual.

Pel que fa al treball d’explotació dels resultats, realitzarem un taller en línia amb la presentació dels socis i treballs sobre patents i models de negoci sense oblidar les mesures de protecció del coneixement. Es continua treballant en la definició de resultats clau explotables.

Iniciem les activitats relacionades amb el clustering de projectes agermanats i aquells projectes associats a DHC.

I, per descomptat, des del paquet de treball de comunicació i difusió del projecte, seguirem treballant per donar a conèixer la feina feta a Hypergryd i ampliar els resultats.

Seguim treballant junts!

CONTACTE

press@comet.technology