Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

El dimecres i dijous 14 i 15 de juny vam celebrar la nostra 5a Assemblea General!

El consorci HYBRIS va celebrar amb èxit la seva 5a Assemblea General (AG) els dies 14 i 15 de juny de 2023, acollida per l’IREC a Barcelona.

S’ha realitzat un avenç important pel que fa al disseny del sistema d’emmagatzematge d’energia HYBRIS que s’instal·larà en dos dels nostres tres pilots. I tot i que estem davant d’alguns retards, sembla que tots els components estaran a les instal·lacions d’HESStec al setembre, per poder començar les proves. Un cop finalitzades les proves, el sistema d’emmagatzematge d’energia híbrid en contenidors s’enviarà al primer lloc de demostració de Bèlgica per a la seva instal·lació i demostració.

Durant la reunió de dos dies, vam parlar del progrés del nostre treball i dels paquets de treball individuals, posant especial atenció al sistema de progrés i control del sistema. El projecte avança en la direcció correcta i la feina avança.

Durant l’AG també s’ha organitzat un taller d’explotació, per debatre què farem amb el sistema HYBRIS en contenidors un cop finalitzat el projecte, escenaris a considerar, etc.

La reunió s’ha tancat amb l’establiment dels propers passos i plans per als propers sis mesos i una visita a les instal·lacions de l’IREC.

Gràcies a tots per la gran trobada!

CONTACTE

press@comet.technology