Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Reunió d’inici de Hycool IT a Milà

La reunió d’inici d’Hycool_IT es va celebrar els dies 13 i 14 de desembre a les instal·lacions del Politècnic de Milà. Durant aquests dos dies, els líders dels paquets de treball van presentar els seus plans generals per als propers mesos i van mantenir diverses discussions tècniques.

Aquestes discussions tècniques es van centrar principalment en l’ecosistema interoperable per a entorns BDT, la definició adequada dels casos d’ús, algunes solucions innovadores (nous components de maquinari i programari) i tot sobre el procés i conceptes d’integració.

És massa aviat en el projecte per preveure els èxits que podem assolir, però l’important és que la discussió va donar lloc a un munt d’objectius clars que complirem durant aquest projecte de tres anys.

Moltes gràcies als nostres amfitrions de Milano (POLIMI) per la bona organització de la reunió.

Estigueu atents per a més informació!

CONTACTE

press@comet.technology