Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

KTH a KEZO Live-in Lab

KTH està al KEZO Live-in Lab (LiL) i està començant a provar les solucions d’Edge.

Qian Wang, Mustapha Habib i Zeng Peng de KTH han desenvolupat una solució innovadora i rendible basada en IA per a Hypergryd per controlar i monitoritzar una bomba de calor de CO2 amb un emulador de calefacció urbana al Centre de Recerca KEZO PAS per a les futures operacions de la xarxa d’energia acoblada en temps real.

La solució està impulsada per un tauler de control intel·ligent que aporta funcionalitats basades en IA al BMS, inclosa la connexió de dades al núvol per fer còpies de seguretat. Utilitzant protocols de comunicació IoT d’última generació, la solució de punta admet una àmplia gamma d’aplicacions basades en dades, com ara la detecció d’errors i anomalies (FDD), lògica i algorismes de control refinats, etc. Els investigadors de KTH i KEZO continuaran explorant les funcionalitats potencials de protegir les dades en brut alhora que permeten la utilització de dades en diferents ubicacions, maximitzant el valor ocult de les dades per als propietaris d’edificis, operadors i proveïdors de BMS.

Com a següent pas, els investigadors continuaran avaluant mètodes potencials de gestió i control de l’energia mitjançant la integració de solucions d’emmagatzematge d’absorció desenvolupades pel CNR, on s’aplicaran topologies més complexes per a xarxes d’energia acoblada.

Segueix-nos i estigues al dia de les nostres emocionants proves!

CONTACTE

press@comet.technology