Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Assistim a la nostra 6a Assemblea General en línia!

El passat 12 de maig del 2021, el consorci HyCool va celebrar la seva 6a Assemblea General Virtual! Organitzada com una intensa sessió de mig dia, aquesta reunió va reunir 26 socis en línia per revisar i discutir els avenços del projecte pel que fa a les nostres tecnologies de calefacció solar per a entorns industrials. Els líders dels paquets de treball van poder presentar el progrés amb les tecnologies centrals, les activitats de demostració, l’explotació, la comunicació i els paquets de treball de coordinació.

La sessió va començar amb el coordinador del projecte Veolia, donant-nos la benvinguda i revisant l’estat del paquet de treball de gestió del projecte. Després d’aquesta actualització sobre la part administrativa del projecte, es van posar en situació els paquets de treball tècnics: Empa va poder presentar l’estat del seu treball sobre el protocol de caracterització del material d’adsorció i el model de comportament, mentre que Ecotherm va presentar una actualització sobre el sistema de gestió d’energia que aviat s’instal·larà als nostres dos pilots. A continuació, Veolia va descriure els avenços de les obres civils i les instal·lacions que estan en curs als nostres dos pilots, com lainstal·lació recent dels ancoratgesen planta de Givaudan, per exemple.

Després de les presentacions més tècniques, va arribar el moment dels paquets de treball 7, 8 i 9 relacionats amb les activitats d’anàlisi ambiental i socioeconòmica, explotació i comunicació del projecte. Els punts destacats presentats durant aquests paquets de treball inclouen l’anàlisi LCA en curs i el proper taller WSED (World Sustainable Energy Days: Dies Mundials de l’Energia Sostenible) amb la col·laboració d’AIT, Ecotherm, Fahrenheit, CNR ITAE i R2M. Des del punt de vista de la comunicació, es van presentar diversos materials nous, inclosa la nova pàgina Ressource on SHIP, que té com a objectiu fomentar lintercanvi de coneixement i les sinergies amb altres projectes germans i organitzacions que treballen en la promoció de lús de la energia solar tèrmica.

La reunió va concloure amb una gran expectativa que la següent reunió es produeixi en persona i amb una visió clara dels següents passos que faran tots els socis durant els propers 6 mesos.

CONTACTE

press@comet.technology